Космічна лотерея. Суперприз – поцілунок з… Черновецьким

Точка зору

Фантазії Леоніда Черновецького позаздрили б Попандопуло та Остап Бендер. Такого репродуктора оригінальних ідей та концепції з вибивання грошей не тільки Київ, а й уся Україна ще не знали. Кожного дня у голові столичного очільника народжується десяток способів по заробітку грошей.
Звісно, все чесно і прозоро, бо по-іншому ні мер, ні його "молода команда" працювати не можуть. І звісно ж, усе на благо киян, або, точніше окремої електоральної групи – "любих бабусь".

Судячи з розпоряджень Черновецького, немає нічого, що не можна було б обкласти податком або ввести плату за утримання. А всевидюще око мера помічає навіть дрібниці: від найменшого бродячого собаки до останньої супутникової антени на околиці столиці.

"Українська правда" вже знайомила з деякими ідеями мера – наприклад, ввести платну телефонну лінію в зоопарку, щоб люди телефонували і цікавились, чи "не болить у котика животик".

Зараз у розпорядження "Української правди" потрапила чергова резолюція Черновецького. Доручення дане виконуючому обов'язки заступника голови Київської міської адміністрації Олександру Луцькому.

На цей раз мер хоче брати гроші за можливість… обійнятися з ним чи поцілуватися.

"Луцькому. Мені потрібно протягом хоча б трьох днів, щоб він мені, починаючи з четвертого дня, кожного дня доповідав з усіма подробицями. Обговорюємо в день декілька проблем. Мова йде про розіграші лотереї на все, на те щоб проїхатися на моєму Роллс-Ройсі. Теж нормально, на моєму Роллс-Ройсі, безкоштовно, по всьому місту, на броньованому моєму Мерседесі, на літакові, на вертольоті; обійнятися, поцілуватися, сфотографуватися…."

Дуже схоже на афіші в цирку: "По закінченні вистави усі зможуть сфотографуватися з тваринами. Мавпа – 10 гривень, дикобраз – 15 гривень, удав – 25 гривень. А також покататися на конях (40 гривень) і слоні (80 гривень)".

Причому "скромний мер", як любить називати себе Черновецький, хоче, щоб це бачили не лише журналісти України, а й усієї СНД.

"… отримати від мене подарунок у присутності всієї преси України та СНД книжку, квитки на всі види комунального транспорту, метро, все, що завгодно, на парковку, на все, все, все. Муніципальний розіграш і всі справи…"

Складно уявити, що нормальна людина добровільно братиме участь у подібній "каруселі". Але влада завжди має способи примусити – наприклад, зробити лотерейні білети з виграшем "покатайся на Роллс-Ройсі мера" обов'язковою умовою шлюбного церемоніалу в столичному РАГСі.

Леонід Черновецький уже має досвід з влаштовування "розіграшів" – зокрема, на Київському іподромі, коли простодушні кияни так і не побачили обіцяних ним виграшів з тоталізатора.

Тоді Черновецький усе пояснив поганою організацією, мовляв, гривні вже не повернемо, але ви знову робіть ставки і обов'язково виграєте. Щоб заманити побільше людей, на іподромі влаштовують як не фуршет, то концерти.

Для тих, хто не купується на феєричні шоу, є інші методи переконання. Тим більше, що четверо лікарів уже довідалися, що таке ослухатися мера.

P.S. "Українська правда" офіційно звернулася по коментар до прес-служби мерії у зв'язку з описаними вище подіями і готова оприлюднити відповідь, щойно вона буде отримана.

Новини

26 Січня 2024

У минулому році турецькі металурги виробили 33,71 млн тонн сталі

В Україні завершили монтаж першої вітротурбіни

Уряд розробляє пільгові програми оренди житла для українців

На ЗАЕС може виникнути нова загроза ядерній безпеці

УЗ охоронятиме інфраструктуру за допомогою дронів

Попередньо всі держави ЄС погодили виділення 50 млрд євро Україні

Система бронювання працівників потребує якісного оновлення – Наталуха

Автогаз у мережах АЗС продовжує дешевшати

Вартість фрахту суден з портів Одеси продовжує падати 

США витратить 254 млн дол на декарбонізацію промисловості

Українська промисловість збільшує споживання електроенергії

УГД запустила в експлуатацію нову свердловину

Україна через потепління скоротила споживання електрики

Аграрний комітет Ради схвалив ліквідацію багатомільярдного корупційного ринку – Кисилевський

Tata Steel отримає від Лондону меншу допомогу на декарбонізацію у порівнянні з європейськими компаніями

Підприємства Ostchem збільшили виробництво міндобрив на 19,5% 

ВСІ НОВИНИ ⇢